top of page

3D-tulostin koulukirjastossa

Päivitetty: 27. lokak. 2018

Hei kaikki!

Koulukirjastoomme on hankittu 3D-tulostin. Jos laite tai sen käyttö koulumiljöössä kiinnostaa, niin tervetuloa ihmettelemään.

Jos esineiden tulostus ei vielä ole tuttua, niin kannattaa vilkaista vaikkapa tämä minuutin video linkistä: 

Video on roimasti nopeutettu, eli oikeasti touhu on tosi paljon hitaampaa. Mutta laite on sama, kuin meillä. (Ultimaker 3). Tähän mennessä kiinnostusta on herännyt ainakin teknisessä, luonnontieteissä, matikassa ja … Kannattaa tulla ainakin tutustumaan juttuun jossain vaiheessa, vaikkei nyt olisi mitään hajua mitä tuolla muka tekisi. Laite on yllättävän inspiroiva ihan jo katsellessa. Ja jos jollain on jo nyt ajatus tulosteesta, niin ei muuta kun ehdottamaan. Materiaali ei ole kovin kallista, ja varsinkin nyt esittelyvaiheessa tulostusaikaa on tarjolla melko matalalla kynnyksellä.

Tervetuloa :)

ps. Joku ihmettelee, että miksi kirjasto tällaiseen sekaantuu? Eikö samalla rahalla pitänyt ostaa iso kasa kirjoja? No, näkisin niin, että tässä kirjasto tarjoaa mahdollisuuden uudelle luovuudelle. Ihmiset sitten keksivät, mitä vekottimella tekee. Niin se on kirjojen ja tiedonkin kanssa, kirjasto tarjoaa pääsyn ja ihminen toteuttaa löytämäänsä. Ja kun tilaisuus tuli, niin tällainen mahdollisuus kannattaa ujuttaa maailmaamme nuorten kautta.

Ystävällisin terveisin Mikael, koulukirjastosta#3D #luovuus #tekniikka #tulostus #tuotteet

20 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page