Toimintaa ja suuria tunteita – Wanhat valmiina tanssiin!

Päivitetty: 27o loka 2018

Liedon lukion wanhojentanssit ovat nyt loppusuoralla. Melkein kaikki tanssit on opeteltu ja jäljellä on enää loppuhiontaa. Juhlissa kaikki tanssivat niin hyvin, että Jorma Uotinenkin antaisi täydet pisteet. Askeleiden opettelu on vaatinut verta, hikeä ja kyyneleitä ja siitä saamme kiittää loistavia opettajiamme Riinaa, Kaitsua, Otsoa ja joskus hieman takkuisessa peruukissa heiluvaa Otsiinaa. Osalla porukasta wanhojen parit oli varattu jo yläasteen kasiluokalla ja toiset lähtivät hieman myöhään hakemaan tanssiseuraa. Onneksi kaikki hermoilu oli turhaa, sillä Riina ja Otso ovat kokeneita “ammattiparittajia” ja kaikille löytyi partneri. Tansseja on opeteltu 12 kappaletta ja enää on jäljellä oma tanssi jonka oppilaat itse suunnittelevat. Lisäksi Liedon lukion erikoisuutena on itse suunniteltu teema, jonka juonen ympärille tanssit rakentuvat. Teemaa emme voi paljastaa mutta voimme luvata, että toimintaa ja suuria tunteita on luvassa. Tervetulloa tanssin pyörteisiin perjantaina 17.2. Lietohallille!

-Otto Salmela

#liedonlukio #liikunta #vanhojentanssikurssi #Wanhat